Farfelu

Farfelu van Yan en Carla

Vandaag trekken we naar het de laatste logeeradresje van de Kroatische week. In Dubrovnik ligt Farfelu, het zeiljacht van Yan en Carla. Een 18 meter lange boot voor de meer avontuurlijk aangelegde reizigers. Op het luxueuze zeiljacht kan je genieten van alle rust op het water in volledige vrijheid.

Dubrovnik is de parel van de Adriatische zee. Één van de mooiste havensteden in Dalmatië. De oude, compleet ommuurde vestingstad van Dubrovnik staat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

Het zeiljacht beschikt over vier kajuiten met elk hun eigen badkamer en toilet. Het blijft natuurlijk een boot waar de plaats beperkt is, maar alles is praktisch ingericht zodat je voldoende opbergplaats hebt. Ook is in iedere kajuit airco voorzien.

Yan en Carla werken volgens het principe van à la carte, je krijgt dus volledig medezeggenschap over uw reis. Wil je lang varen en veel tijd op zee beleven, dit kan. Wil je liever veel steden bezoeken en minder varen, ook dit is mogelijk.

’s Morgens wordt het ontbijt geserveerd op het dek, op een ruime tafel. Verse fruitsalade en lokale producten zoals truffelkaas ontbreken niet. Je kan de dag starten met een stevig vers ontbijt.

Gegevens van Farfelu

Adresgegevens afhankelijk van de aanlegplaats.

Adres van Farfelu Charter
Kerkstraat 10
9111 Belsele
Oost-Vlaanderen
België

Telefoon: +32 475 27 65 43
Website: www.farfelu.be

Foto’s

 

Prijzen

Zeilen met de Farfelu kan vanaf € 650 per persoon per week (max 8 personen)

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 11/15
Ontbijt: 10/15
Activiteit: 13/15
Hygiëne: 12/15
Gastvrijheid: 13/15

Totaal: 59/75

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.