Casa Jetizo in Ontinyent

Deze week trekken we naar Spanje, starten doen we in Casa Jetizo van Elly en Erik. Ze vervulden hun Spaanse droom nadat Elly borstkanker overwon. Uiteindelijk is het een huiselijke B&B geworden, ideaal voor mensen die houden van de natuur.
De B&B beschikt over drie kamers en één glampingtent. De kamers zijn landelijk ingericht en zijn voorzien van hun eigen sanitair. Op het domein kan je genieten van de jacuzzi en het zwembad.
Elly en Erik namen hun gasten mee naar het prachtige zwemmeer in Ontinyent. Waar ze een bierproeverij naast het meer kregen.
Ze kozen deze activiteit om de lokale biertjes te promoten.
De gasten kunnen ’s morgens genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt. Het vers fruitsap staat al klaar op de mooi gedekte tafel. Daarnaast is het buffet voorzien van enkele soorten brood, verse confituren, vlees, kaas en zelfs zelfgemaakte broodpudding.

Gegevens van Casa Jetizo

Foto's

Prijzen

Kamers voor 2 personen vanaf €69,00.

Met Vier in Bed resultaat

Totaal: 60/75

Een gedachte over “Casa Jetizo in Ontinyent”

  1. We hebben uw adres gekregen van buren op de bessemerstraat die op camping Benidorm verblijven overwinteren. Ik ben de pedicure op de Bessemerstraat geweest. We zoeken een appartement om ook te overwinteren . Ze vertelden dat als we periode overnachten bij jullie dat jullie ons daarbij kunnen helpen om iets te vinden. Indien dit nog zo is …willen we graag van deze kans gebruik maken. Vriendelijke groeten. Lutgarde Seurs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.