B&B Zinnen en Minnen

B&B Zinnen en Minnen in Herselt

De laatste B&B van deze week is gelegen in het groene Herselt. Daar baat Walter B&B Zinnen en Minnen uit. Het is de perfecte uitvalbasis voor al wie van de natuur houdt, want Herselt bestaat voor een kwart uit bossen. De ideale uitvalbasis voor wandelaars en fietsliefhebbers.

Voordien had Walter een natuurslagerij en toen hij het ‘beu’ was kocht hij een bestaande B&B. Hij behield de oorspronkelijke naam en startte met ontvangen van gasten. Klantvriendelijkheid en een thuisgevoel is iets wat Walter hoog in het vaandel draagt.Een grote troef van de B&B is dat het gelegen is vlak langs een ruiterpad en dat je de paarden kan stallen bij Walter. Naast paarden zijn ook honden zeer welkom in B&B Zinnen en Minnen.

Overnachten doe je in één van de vijf kamers. Allen genoemd naar bekende schrijvers. De ene kamer is al groter dan de andere

Het landelijke karakter van Herselt legt perfect aan om een activiteit te doen dicht bij de natuur. Natuurlijk kiest Walter voor een wandeling te paard.

’s Morgens staat er een heerlijk vers ontbijt te wachten. Vers fruitsap, kwalitatieve vleeswaren, vers fruit en een zoete verrassing, pannenkoekjes. Voor Fatima was het een simpel ontbijtje, maar de andere gasten vonden het ontbijt toch vooral uitstekend van kwaliteit.

Boek nu je verblijf bij Walter

Gegevens van B&B Zinnen en Minnen

Kipdorp 11
2230 Bergom – Herselt
Antwerpen
België

Telefoon: +32 477 72 33 53
Website: www.zinnen-en-minnen.be

Foto’s

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief ontbijt.
Willem Elsschot (2p)95,00 EUR
Ernest Claes (2p)95,00 EUR
Pallieter (2p)85,00 EUR
De Witte (1p)75,00 EUR
Felix Timmermans (1p)65,00 EUR

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 9/15
Ontbijt: 11/15
Activiteit: 11/15
Hygiëne: 13/15
Gastvrijheid: 13/15

Totaal: 57/75

Boek nu je verblijf bij Walter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.