Orgel Thuis - Met Vier in Bed

B&B ’t Orgel thuis nabij Kinrooi

We trekken vandaag naar de meest noordoostelijke gemeente van Vlaanderen. Nabij Kinrooi, een echt fietsparadijs, ligt de B&B van Evelyne & Ludo, ’t Orgel thuis. Een fietscafé met meer dan 60 speciaalbieren gecombineerd met een B&B.
’t Orgel Thuis beschikt over tweepersoons-, driepersoons- en vierpersoonskamers en er is een mindervalidekamer, deze is voor 2 personen.

Iedere kamer beschikt over een eigen toilet en inloop douche. Koffie, thee en een koelkastje zijn ook aanwezig. Verder is iedere kamer voorzien van een zitje, tv en Wi-Fi.
Evelyne & Ludo nemen hun gasten mee naar een aspergeboerderij van Jos, daar kweken ze het witte goud van de streek. Natuurlijk is dit de perfecte activiteit voor deze streek, al hadden de gasten liever een wat actievere activiteit.
’s Morgens staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar voor de gasten. Ze hebben keuze uit veel verschillende broodjes, charcuterie, kaas, fruit, granola en yoghurt. Daarnaast krijg je ook nog aspergepaté en een vers eitje met asperges en zalm.

Gegevens van 't Orgel thuis

Foto's

Prijzen

Prijzen inclusief uitgebreid ontbijt.
KamerPrijs
Eenpersoonskamer€ 65,00
Tweepersoonskamer€ 85,00
Duplex tweepersoonskamer€ 95,00
Driepersoonskamer€ 117,50
Vierpersoonskamer€ 140,00
Mindervalide

tweepersoonskamer
€ 85,00

Met Vier in Bed resultaat

Totaal: 63/75

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.