B&B Huyze Filez in Izegem

Vandaag trekken we opnieuw door Vlaanderen. Het eerste adresje van deze week ligt in het gezellige Izegem. Op een boogscheut van het centrum ligt B&B Huyze Filez uitgebaat door Iraniër Said en zijn vriendin Wendy. De oosterse invloeden zijn duidelijk te merken in de B&B, wat ook normaal is want hoewel Said al twintig jaar in België is, zijn zijn Iraanse roots nooit ver weg.

Izegem is een klein stadje in West-Vlaanderen met enkele interessante bezienswaardigheden. Zo kan je op de Grote Markt genieten van een drankje op één van de gezellige terrasjes. Daarnaast kan je ook nog een bezoek brengen aan het cultuurhuis De Leest, Eperon d’Or of de Melkmarkt.

B&B Huyze Filez omvat vier kamers die ingericht zijn met de Iraanse invloed. De naam van de kamer draagt dan ook de naam van zijn belangrijkste familieleden. Elke kamer is voorzien van hun eigen badkamer en minibar. Naast de B&B is er ook een privéparking voorzien.

Als activiteit wilden Wendy en Said hun gasten onderdompelen in de Iraanse cultuur te beginnen met Iraans gerechtje, een typisch Iraanse salade mogen de mannen klaarmaken. Daarna kunnen ze aanschuiven voor het avondeten aan een uitgebreid Iraans buffet. De gasten vonden het een aangename kennismaking met de Iraanse keuken.

In de ochtend staat er de gasten een uitgebreid Belgisch ontbijt met Iraanse toets te wachten. Naast de verse croissants en pistolets is er ook nog verse fruitsalade, vers fruitsap, charcuterie, kaas en yoghurt. De Iraanse toets komt van de speciale thee. Zeker voldoende om de voormiddag goed door te komen.

Boek nu je verblijf bij Wendy en Said.

Gegevens van B&B Huyze Filez

Ommegangstraat 45
8870 Izegem
West-Vlaanderen
België

Telefoon: +32 468 14 92 84
Website: www.huyze-filez.com

Foto’s

Prijzen

Prijs per nacht inclusief ontbijt
 2 personen1 persoon
Één nacht€ 100,00€ 85,00
Meerdere nachten€ 90,00€ 80,00

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 8/15
Ontbijt: 12/15
Activiteit: 8/15
Hygiëne: 11/15
Gastvrijheid: 14/15

Totaal: 53/75

Boek nu je verblijf bij Wendy en Said.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.