Warredal - Met Vier in Bed 1

B&B Het Warredal in Neeroeteren

We blijven vandaag in Neeroeteren, we komen terecht in domein het Warredal. Daar vinden we het nieuwe glampingproject van Kristel en Els. Je kan terecht in één van de 29 houten cabins te midden van het bos. Wil je volledig ontkoppelen van de hedendaagse drukte, dan ben je hier zeker op je plaats!
Dit concept staat vooral voor back to nature, back to basic. Je moet dus niet veel luxe verwachten, maar je geniet wel van alle basiscomfort. Er is een bed, een keukentje en een badkamer te midden de natuur.
De gasten trekken vandaag naar het avonturenpark van het domein. Ze gaan het hoogteparcours doorstaan. Een spannende activiteit, maar natuurlijk iets wat een inspanning verwacht en dat hadden ze graag!
Kristel en Els nodigen hun gasten ‘s morgens uit voor een ontbijt rond het vuur in één van de cosy tipi tenten. Ze krijgen per cabin een mandje met hun ontbijt in. Het ontbijt is dus ook back to basic, met boerenbrood, vers fruitsap, granola, maar ook een hardgekookt eitje zit in het assortiment.

Gegevens van Het Warredal

Foto's

Prijzen

Voor prijzen ga je het best naar hun website. Het is nogal moeilijk om prijzen te tonen van de verschillende cabins

Met Vier in Bed resultaat

Totaal: 54/75

Leave a Reply

Your email address will not be published.