B&B De Worfthoeve nabij Geel

De tweede B&B van deze week ligt te midden de weilanden in kerkgemeente Ten Aard nabij Geel. Daar baten Kevin en Katrien B&B De Worfthoeve uit. Ze verhuisden na de profcarrière van Kevin in Azië terug naar België. Ze kochten een oude konijnenkwekerij en verbouwden die tot een B&B met wellness. De B&B is grotendeels de taak van Kevin want Katrien heeft nog haar eigen yoga- en nagelstudio.
De B&B beschikt over vier ruime kamers met elk hun eigen badkamer. Iedere kamer heeft ook een eigen terras met mooi zicht op de grote tuin. Iedere kamer is geïnspireerd op een stad waar Kevin speelde in Azië, zo heb je een kamer van Korea, Jeju, Japan en China. Iedere gast kan gebruikmaken van het wellnessgedeelte met zwembad en sauna.
Als activiteit namen Kevin en Katrien hun gasten mee naar huisbrouwerij De Vliet. Ze kregen een rondleiding en de microbrouwerij met nadien natuurlijk een proeverij.
Je glaasje vitamientjes staat al klaar als je aan tafel komt. Naast het vers fruitsap kan je genieten van verse confituren, zelfgemaakte granola, honing van imker om de hoek, kazen, charcuterie. Ze willen vooral een uitgebreid en gezond ontbijt aan hun gasten aanbieden. Kevin biedt je zelfs nog een heerlijk eitje aan.

Gegevens van De Worfthoeve

Foto's

Prijzen

Prijs inclusief ontbijt
2 persoonskamer€ 115,00

Met Vier in Bed resultaat

Totaal: 69/75

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.