B&B De Koolputten in Waasmunster

Vandaag zijn we in het midden van het toeristische centrum van Waasmunster. Te meer in de Durmevalei, een geliefkoosde plek voor wandelaars en fietsers. Daar baten Jan en Luc B&B De Koolputten uit. Toen het oude centrum voor kolenhandel te koop werd gezet in 2012 werd het gekocht door één van de achterkleinkinderen van de kolenhandelaars. De eigenaar van het domein renoveerde het hele domein en herbergt naast een B&B ook een brasserie en expositieruimte.

Jan en Luc kregen in 2017 de kans om de B&B uit te baten en namen deze kans met beide handen!
De Koolputten beschikt over twee familiekamers en zes 2-persoons kamers. Ze zijn elk ingericht in een moderne, industriële stijl, maar toch voel je de nodige warmte door de eiken vloeren.

‘s Avonds nodigden Jan en Luc hun gasten uit in de brasserie op het domein. Dit viel zo te merken echt goed in de smaak. Een aanrader!
Waasmunster is gekend voor zijn kastelen. Er is ook een speelbos voor kinderen. Dit alles kan je ontdekken via de vele rustige wegen en het fietsnetwerk. Dit is precies wat Jan en Luc hun wil laten doen. De gids gaf een leerrijke rondleiding, met soms zelfs een iets te veel technische uitleg over de streek.
‘s Morgens wordt het ontbijt geserveerd in een prachtige ontbijtruimte. De gasten kunnen kiezen uit een mooi assortiment brood, kaasschotel, lekkere confituren, charcuterie en altijd vers fruit. Natuurlijk kan een lekker eitje niet ontbreken. Enkel de koffiekoekjes leken er niet te zijn.

Gegevens van De Koolputten

Foto's

Prijzen

[table id=100 /]

Met Vier in Bed resultaat

Totaal: 63/75

Leave a Reply

Your email address will not be published.